Jazzmusik – dens kunst

Jazzmusik er en meget populær form for musik. Denne form for musik har været en populær genre siden det tidlige 20. århundrede, hovedsagelig til stede og tydelig i afroamerikanske kvarterer og spredte sig derefter til Amerika og Europa. Jazz har altid haft indflydelse på populær, mere generel musik. I årenes løb har det gennemgået mange udviklinger, der producerer mange forskellige underarter over tid. Jazz påvirkes også af de forskellige kulturer og regioner, som den bringes ind i. Hver kultur tilføjer sit eget twist til sin egen stil. Dette har skabt mange karakteristiske og forskellige stilarter til jazzkulturen.

Udgangspunktet for genren jazzmusik er svært at definere, fordi der er så mange forskellige undergenrer og kulturer, der har været involveret i jazzmusik. Det er også meget vanskeligt at definere jazz og lægge en slags etikette på dens egenskaber og egenskaber, fordi den er blevet så alsidig. En stor del af jazzmusik er bestemt improvisation – afspilning, sjældent gentaget den samme sang eller melodi mere end én gang. At have bestemte toner eller nøgler til at følge og afprøve musik, som er en stor del af jazzens liberale, frie følelse.

Mange tidlige jazzmusikere vidste ikke engang, hvordan man spillede musik. Dette betyder virkelig ikke, at jazzspillere ikke er talentfulde – de er bestemt meget talentfulde, ofte mere end klassiske kunstnere. I stedet lærer de ofte noter efter øret.

Nogle sporer genren jazzmusik til slutningen af ​​det 18. århundrede, da afrikanske slaver først blev bragt til USA. De ville synge, synge eller improvisere skabelsen af ​​sang og instrumenter, når de blev tvunget til at arbejde i slavehandelen. Derfor træk ved jazz, der spiller og svarer. Det blev en form for underholdning for slaver. Efter afslutningen af ​​slaveriet begyndte jazzmusikken at udvikle sig yderligere, da afroamerikanere til sidst blev behandlet som mennesker og havde ret til uddannelse.

De begyndte at udføre tidlige former for jazzmusik som underholdning i natklubber og andre rum. ‘Ragtime’ var en af ​​de første etablerede undergenrer af jazz, der blev populære på dette tidspunkt, da bluesmusik steg.

I løbet af det tidlige 20. århundrede begyndte jazz at blomstre og vokse, efterhånden som musikere spillede mere med genren og dens potentiale. Dette omfattede undergenrer som swing, sigøjnerjazz og europæiske jazzstilarter. Siden da er jazz blevet en betydelig indflydelse og er endda delvis ansvarlig for at opfinde og skabe andre genrer. Det er fantastisk at se, hvordan musik har udviklet sig.

Skriv et svar