Pejs design udendørs

Intet er pænere end at krølle sig sammen på en kold nat foran en pejs med den person, du elsker. Pejse er et af de mest romantiske interiørdesign, du kan håbe på, og det er svært at forestille sig en person, der ikke kunne trække den fra sin knitrende varme og løfte om en elskers berøring.

Men har du nogensinde overvejet at tilføje en pejs uden for dit hjem? Hvis ikke, skal du. De kan være lige så romantiske og effektive.

Hvis du leder efter, hvordan du designer din udendørs pejs, er der et par ting, du skal huske på, så du ved din næste vejrskift er klar med en pejs, du kan være stolt af, når du har mest brug for det.

For det første er der to pejse, du vil overveje i din baghave: en indbygget pejs og en bærbar pejs. Du skal beslutte, hvilken du vil have. En permanent pejs er mest populær i større baggårde. Når du har besluttet, hvordan du vil fortsætte, skal du udforske de forskellige layouter. Der er en masse information online. Du kender måske endda nogen, der kan give dig ideer.

Anbefalede forslag

Den udendørs pejs forbliver helt sikkert

Sten, sten og mursten er alle gode valg. Uanset om du vælger marmor, kalksten, skifer, granit, mursten eller flodsten, vil disse solide materialer give din udendørs pejs et klassisk look, der helt sikkert imponerer dine naboer.

Disse materialer er robuste nok til at bekæmpe vejret og er ikke særlig vanskelige at rengøre. Forsigtig … Nogle valg er dog dyrere end andre. Rock har tendens til at sprænge sten fra omkostningsafdelingen, så undersøg priser lige så meget som dine potentielle modeller.

Særlige noter

Når du har valgt dit materiale, skal du beslutte dig for specifikke overvejelser:

  • Til mandlen eller ej?
  • Er det en hjørnepej eller ikke?
  • Hvad med pejsen?

Katso mitä muut ovat tehneet ennen sinua. Valitse, mikä sopii makuun ja mikä ei. Voit jopa haluta piirtää sen paperille ennen murtamista. Kun yksityiskohdat on selvitetty, on aika rakentaa. Maksatko sen suorittamisen, vai haluatko säästää rahaa ja kokeilla sitä itse?

Mikä tahansa valintasi, pidä tämä mielessä: Sijainti on tärkeä.

Varmista, että ulkotakka on asennossa, joka ei aiheuta palovaaraa ruohon tai puutarhan kanssa. Harhainen kipinä voi olla hyvin tuhoisa, jos sille annetaan mahdollisuus. Suunnittele tehokkaasti!

Toiseksi varmista, että se on turvallinen etäisyys vieraille. On hyvä pysyä noin kolmen metrin päässä tulen takia, mutta sinun kannattaa varmistaa, että sinä ja vieraasi voitte nauttia sen lämmöstä ja toistensa seurasta samanaikaisesti.

Sidst men ikke mindst, sørg for at de materialer, du køber, overholder gældende brandsikkerhedsstandarder. Gør sikkerhed først og nydelse tæt på det andet!

Skriv et svar